E, ZATO JE NOLE ŠMEKER! Svi pričaju o ĐOKOVIĆEVOM GESTU nakon poraza od Hrvatske (VIDEO)

Teniseri Srbije nisu imali snage da u dublu nadoknade propušteno u prvom meču singla. Pavić i Mektić bili su prejaki za Novaka Đokovića i Filipa Krajinovića. Hrvati su izborili plasman u finale Dejvis kupa, a nakon meča su očekivano sve kamere bili uprte u Đoković.

Printscreen

Nakon jedne od fizički najzahtevnijih sezona i to sa 34 godine Đoković je odlučio da pokuša da sa Srbijom napravi podvig. Dao je sve što je imao najbolji teniser sveta, ali se još jednom pokazalo da jedan igrač ne čini reprezentaciju.

Đoković je pobedio u svakom meču singla, ali su potpuno podbacili igrači koji su se menjali na poziciji drugog reketa.

Kada je završeno dramatično polufinale sa Hrvatskom Đoković je još jednom pokazao da je jedan od najvećih sportsmena današnjice.

Bio je vidno utučen, razočaran zbog poraza od Hrvata, ali je i pored toga prišao do svakog u timu Hrvatske i pojedinačno mu čestitao trijumf. Bukvalno svako ko je bio u timu Hrvatske doživeo je da mu Đoković pruži ruku.

Najpre je to uradio hrvatskom dublu jer su ova dva igrača njegovi veliki prijatelji, a zatim i svima ostalima. Zaista, pravi šmekerski gest o kom čitavu noć bruji planeta.

Đoković je ove godine osvojio tri grend slem pehara, igrao je četiri finala na najvećim turnirima, stigao je do titule u Parizu, dok je pod zastavom Srbijom stigao do polufinala Olimpijskih igara u singlu i mešovitom dublu i do polufinala Dejvis kupa. Godina za istoriju.

OVO JE BAŠ PRLJAVO! Novi PROSTAČKI NAPAD na Noleta i to od poznatog virusologa