EL: Teo sada ‘juriša’ na trofej koji mu nedostaje, CSKA preko Atine do Fajnal-fora!

Košarkaši CSKA plasirali su se na Fajnal-for Evrolige. Moskovljani su savladali Panatinaikosa sa ukupno 3:1 u seriji, a poslednju utakmicu su rešili ubedljivim rezultatom 74:55.

 

CSKA se još jednom plasirao na završni turnir. Teodosić tako po treći put od kako je obukao dres „Armejaca“ ima priliku da osvoji trofej Evrolige koji mu nedostaje.

Ipak, naš internacinalac nije imao svoje veče u Atini. Odigrao je svega 17 minuta, a za to vreme je ubacio pet poena uz tri skoka i dve asistencije.

Prkos slabijoj igri našeg internacionalaca, CSKA je izgledao izvanredno na parketu. Moskovljani su dvocifrenu prednost stekli već posle prve deonice.

Panatinakos je pokušao da se vrati u drugoj deonici, ali je sve rešenom početkom drugog poluvremena kada su gosti stekli preko 20 poena prednosti.

Najefikasniji u pobedi bio je Nando De Kolo sa 18 poena, Andrej Kirilenko je dodao 13, Kajl Hajns 12, dok je Soni Vims okončao due sa 11 poena. U poraženom sastavu Nikos Papas je imao 11 poena, dok su po 10 upisali Gist i Mavrokefalidis.

Podsetimo da se za sada na Fajnal-for, pored CSKA, plasirao Fenerbahče.