Fabregas: Na kraju sezone samo se pehari broje, niko nas neće pamtiti ukoliko ih ne osvojimo!

Fudbaler Čelsija Sesk Fabregas smatra da je napravio pravi potez prelaskom u londonski klub iz Barselone i dodao da igra u životnoj formi.

Španski vezista jedan je od najboljih igrača Čelsija ove sezone, a posebno se istakao asistencijama, kojih ima ukupno 14 u Premijer ligi i Ligi šampiona.

– Igram na prirodnoj poziciji, što je najvažnije. Srećan sam što je lopta konstantno u mom posedu. Slobodan sam u kreaciji igre, a to najviše volim. Znam da sam napravio pravi izbor – rekao je Fabregas.

Fabregas je istakao da ga raduje odličan start u Premijer ligi, gde Čelsi zauzima prvo mesto sa deset pobeda i samo dva remija.

– Imamo mlad i veoma talentovan tim. Atmosfera u ekipi je odlična i nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima. Ipak, na kraju sezone samo se pehari broje i niko nas neće pamtiti ukoliko ih ne osvojimo – zaključio je Fabregas.

Fabregas je za Čelsi odigrao 12 utakmica i postigao dva gola, a tokom karijere igrao je još za gradskog rivala Arsenal. Za reprezentaciju Španije nastupio je 94 puta i postigao 13 golova.