“FIKUUUUSEEEEEEEEEEE…”: Ovako je Đoković čestitao Krajinoviću PLASMAN U FINALE mastersa u Parizu (FOTO)

Đoković
Beta

Srpski teniser Filip Krajinović je u polufinalu mastersa u Parizu danas savladao Amerikanca Džona Iznera, a i Novak Đoković je znao kako to da proslavi. Nekada prvi reket sveta je još jednom pokazao da je, pre svega, pravi kolega, a onda i veliki sportista.

 

Fikuuuuseeeeeeeeeee! Veliki zagrljaj za mog druga junaka! Bravo majstore… Dokaz da je uspeh zagarantovan kada voliš ono sto radiš i veruješ u sebe! Idemooo. Još jedan korak! Bravo za trenera Petra Popovića – napisao je Nole, pošto je Fića posle velike borbe uspeo da savlada Iznera (više o tom meču možete saznati na OVOM LINKU).

SPECIJALNI GOST U STEJPLS CENTRU: Teo ugostio Novaka, pa zajedno uživali u MAGIJI šampiona! (VIDEO, FOTO)

Velika pobeda i veliki uspeh srpskog tenisera, koji će igrati svoje prvo finale na mastersu. Krajinović će od naredne nedelje ući među 40 najboljih na svetu, a možda i među 30, ukoliko bude bio uspešan u finalu. 

Fikuuuuseeeeeeeeeee! Veliki zagrljaj za mog druga junaka! Bravo majstore .. Dokaz da je uspeh zagarantovan kada voliš ono sto radiš i veruješ u sebe! Idemooo. Još jedan korak! @krajinovic_filip bravo Coach #petarpopovic

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on