Finansijska injekcija za crno-bele: Partizanu od Telekoma 140.700.000 dinara

Fudbalski klub Partizan i Telekom Srbija potpisali su danas ugovor o generalnom sponzorstvu na vremenski period od 1. aprila do 31. decembra 2016. godine.

 

foto: fkpartizan.rs

Ovim ugovorom, nova uprava kluba iz Humske ispunila je izborno obećanje dato u decembru prošle godine prilikom preuzimanja Partizana od prethodnog rukovodstva, da će u najkraćem mogućem roku obezbediti generalnog sponzora, kao i uvećati sponzorski pul.

Mesečni iznos koji će Telekom Srbija uplaćivati Partizanu je 6.7 miliona dinara, odnosno ukupno sa zaključenjem ugovora 140.700.000 dinara. Telekom Srbija ostaje privržen sportu u Srbiji, pre svega klupskom. Telekom Srbija, integracijom kroz društvenu zajednicu, stiče poverenje kod korisnika i nadam se da će fudbaleri Partizana sa ponosom nositi naš znak na dresu. Telekom Srbija od svog nastanka gradi poverenje kod korisnika. U 2014. godini uspeli smo da povećamo prihode za 0.6 %, odnosno dobit za 10 procenata u odnosu na 2013. godinu. To je značajan rezultat, odnosno putokaz i pravac daljeg razvoja – otkrio je detalje ugovora generalni direktor Telekoma Predrag Ćulibrk, na konferenciji za medije.

 

foto: fkpartizan.rs

Pre nego što su generalni direktori Telekoma i Partizana parafirali ugovor, novinarima se obratio i potpredsednik Partizana Miodrag Vučelić:

Ovo je veliki dan za Partizan. Reč je o velikoj i moćnoj firmi, tj. susretu dva šampionska tima, bez obzira na različite navijačke opredeljenosti koje ljudi za ovim stolom imaju. Pregovori su trajali više nedelja, a s obzirom na orijentaciju koju Partizan ima prema Evropi, vrlo je bitno da okupimo što moćnije sponzore i napravimo sponzorski pul. Ispunjen je još jedan deo obećanja koje je na svojoj promociji izrekao predsednik kluba Zoran Popović, ali i uspeh marketinškog tima koji je imao značajan doprinos u postizanju dogovora sa Telekomom. Siguran sam da je ovo značajan podsticaj upravi i igračima u borbi za titulu – jasan je on.