Fjorentina ‘poludela’ za Zvezdinim biserima! Za Jovića i Stojanovića Italijani nude dva miliona evra

Fjorentina je rešila po svaku cenu da se domogne Zvezdinih bisera Luke Jovića i Miloša Stojanovića. Za dvojicu najperspektivnijih fudbalera crveno-belih (obijica rođeni 1997. godine) Italijani su ponudili dva miliona evra i 20 odsto od buduće prodaje za svakog od njih.

„Viola” je prvo pokušala ponudom za Stojanovića od milion evra, a kada je ona odbijena klub iz Serije A je rešio da pojača ponudu ali i poveća ulog.

Italijani su svesni činjenice da je Zvezda u velikim problemima i žele da iskoriste mogućnosti koje se u takvim situacijama pružaju. Naravno, kako to često ume da bude kod kupovine vrlo mladih igrača, i „ljubičasti” su spremni da obojicu ostave na „Marakani”, kao pozajmljenje fudbalere, i to bar još godinu, a možda i dve.

Takođe, obojici crveno-belih „klinaca” su u menadžerskoj agenciji Falija Ramadanija koji ima odlične kontakte u Italiji, a baš u Fjorentinu je odveo i Nastasića i Jovetića. Očigledno da sada slično želi da uradi i sa Stojanovićem i Jovićem, ali izvesno je da će morati da posreduje kako bi klub iz Firence ponudio znatno veću sumu iako petina budućeg transfera zvuči primamljivo. Pogotovo ako se uzme u obzir da je Nastasić u Fjorentinu otišao za tri miliona evra, jasno je da, bez obzira na Zvezdinu situaciju, ova ponuda morati da bude izdašnija.

Ostaje da se vidi dokle su Italijani spremni da idu i da li će na „Marakanu” stići ponuda koja neće moći da bude odbijena.