FK Crvena zvezda počinje prodaju sezonskih karata: U ponudi i doživotna ulaznica

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je sve svoje članove da će prodaja sezonskih karata za novu sezonu 2014/15 početi u četvrtak 24. jula. Svi zainteresovani Zvezdaši imaće mogućnost da izaberu jednu od tri specijalizovane kategorije sezonskih ulaznica.

U ponudi se nalaze standardna, porodična i doživotna godišnja karta.

Kao i prethodnih godina sezonske karte važiće za sve mečeve nacionalnog prvenstva kao i za prijateljske susrete u kojima klub nastupa kao domaćin. Jedina novina jeste ta da će svi budući vlasnici doživotnih karata imati mogućnost da pored domaćih takmičenja na Marakani prate i sve međunarodne nastupe crveno-­belih bez obzira da li se radi o Ligi šampiona ili Ligi Evrope.

Takođe, u odnosu na prošlu sezonu uvedene su tri novine, odnosno pogodnosti za vlasnike sezonskih ulaznica. Cene će biti niže u odnosu na sezonu 2013/14, porodične karte se mogu kupiti i za zapadnu tribinu, i kao što je već navedeno, uvodi se nova kategorija, doživotna ulaznica. Za porodične ulaznice koje su namenjene roditeljima sa decom biće određeni posebni sektori na istočnoj i zapadnoj tribini, sa pojačanim merama obezbeđenja.

Ono što ostaje isto, jeste da će pravo prvenstva kupovine karata imati vlasnici sezonskih karata iz prethodne godine (2013/14). Članovi koji žele da kupe karte po beneficiranim cenama moraju vratiti prošlogodišnju sezonsku kartu. Ukoliko to ne učine, plaćaju punu cenu.

Osim prodaje po beneficiranim cenama, vlasnici prošlogodišnjih sezonskih karata će jedini imati pravo na kupovinu novih sezonskih ulaznica u periodu od 24. jula do 1. avgusta.

Od navedenog datuma (1. avgusta) na kupovinu sezonske karte, pored vlasnika starih sezonskih karata, imaju pravo i svi članovi sa uredno plaćenom članarinom. Prodaja sezonskih karata traje do 31. 08. 2014. godine.

Obnova sezonskih karata vršiće se isključivo u prostorijama kluba, odnosno u Servisu za članstvo, koji se nalazi u kancelarijama na zapadnoj tribini Marakane. Za razliku od obnove, regularna prodaja vršiće se takođe u prostorijama kluba, ali i u Red Star shop-ovima koji se nalaze na stadionu i u Ulici Kralja Milana 23. Sezonsku kartu biće moguće kupiti i putem interneta na adresi www.redstarshop.rs.

Obnovom, odnosno kupovinom sezonskih karata, stiču se uslovi za dodatne povoljnosti. Pored ulaza na utakmice Crvene zvezde koje izabranici Nenada Lalatovića budu igrali na našem najvećem stadionu, vlasnici sezonskih karata imaju pravo na učestvovanje u konceptu lojalnosti koji nosi naziv “TVOJA liga”, zatim imaju pravo na besplatan Zvanični program utakmice koji će im biti slat u digitalnom, odnosno elektronskom formatu, kao i na brojne popuste i učešće u nagradnim igrama i akcijama koje klub bude organizovao.

Od nove sezone uvodi se nova kategorija sezonskih ulaznica, pod imenom doživotna sezonska karta. Reč je o specijalnoj ulaznici koja važi za sve utakmice Crvene zvezde na Marakani i ima jedinstvenu cenu od 1945 evra. Uz kupljenu doživotnu kartu, vlasnik ima pravo gledanja mečeva crveno-­belih sa bilo koje tribine, izuzimajući VIP lože. Karta se obnavlja svake godine, bez dodatnog plaćanja, uz samo jedan uslov, redovnog plaćanja članarine kluba.

Dodatni benefiti za vlasnike doživotnih karata su:
-­ Specijalna ulaznica
– Sertifikat o kupovini doživotne karte kao dokaz o vlasništvu
– “Stolice na stadionu”
– Slikanje sa Predsednikom ili Generalnim sekretarom kluba prilikom kupovine karte
– Dres na poklon sa potpisima igrača prvog tima svake godine
– Besplatni zvanični program utakmice

Svi benefiti namenjeni vlasnicima sezonskih ulaznica važe i za sve one koji kupe doživotnu kartu.