FK Metalac: Sezona je završena, nećemo da igramo i tačka!

Upravni odbor fudbalskog kluba Metalac doneo je odluku da ne odigra ponovljeni revanš meč baraža za popunu Jelen Superlige sa Radom.

U prvom meču, u Gornjem Milanovcu, bilo je bez golova, da bi revanš na Banovom brdu bio prekinut u 49. minutu zbog suzavca koji su na teren bacili navijači Rada.

U redovima Metalca očekivali su da će meč biti registrovan službenim rezultatom 3:0, ali je Takmičarska komisija FSS odlučila da se meč ponovi i odigra 11. juna.

– Takmičarska sezona je za Metalac definitivno završena i stavljamo na nju tačku. Tim je sezonu završio na trećem mestu i obezbedio dvomeč za popunu lige najboljih. Posle bačenog suzavca, kod četvorice naših igrača javile su se zdravstvene tegobe i preporučeno im je 15-dnevno mirovanje. Za nas je na taj način baraž završen – istakao je prvi čovek Upravnog odbora Metalca Žarko Savićević.

Igrači Metalca su prihvatili odluku upravu, prema rečima kapitena Gorana Lukovića.

– Priča je završena i mi poštujemo svaku odluku kluba. Žao mi je što sve ovo nije okončano na terenu, ali isto tako vremene je da se neke ružne pojave u sportu preseku i kazne – istakao je Luković.