FK Partizan: Palermo odustao od Stankovića, Gulan u Majorci, Pauljević u Radničkom iz Niša

Palermo je odustao od dovođenja Vojislava Stankovića. Italijanski prvoligaš je obavestio menadžera, kao i Partizan, da od dogovorenog transfera zamenika kapitena crno-belih neće biti ništa.

Menadžer igrača Dušan Milojević bio je u šoku…

– Tražili su od nas da sačekamo. Zbog Palerma smo odbili tri ponude i veoma sam razočaran načinom na koji su nas Italijani ostavili bez ugovora tri dana pre kraja prelaznog roka. Verovatno će Stanković ostati u Partizanu do decembra, a onda će otići kao slobodan igrač – jasan je Milojević.

Ipak, do promena u redovima crno-belih je došlo. Posle revanš utakmice sa Nefčijem, u kojoj je Partizan slavio i obezbedio mesto u grupnoj fazi Lige Evrope, Nikola Drinčić je potvrdio da više nije fudbaler crno-belih. Sada već bivši vezista crno-belih je potpisao za Makabi iz Haife.

Takođe, Nikola Gulan od danas više nije član Nikolićevog tima, pošto je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom iz Humske i otputovao na Majorku da potpiše ugovor sa tamošnjim klubom sa Baleara.

Pored njega, sa spiska igrača za narednu sezonu skinut je i defanzivac Branko Pauljević, koji je pozajmljen Radničkom iz Niša do zime 2015.