FK Radnički: Jedva čekamo da istrčimo na ‘Marakanu’ i predstavimo se u najboljem svetlu

Bez mnogo straha fudbaleri Radničkog su došli u Beograd, gde će u premijernom meču novog prvenstva igrati sa šampionom Srbije Crvenom zvezdom

Jedan od najiskusnijih u niškom timu i povratnik u ekipu sa Čaira, Zoran Ljubinković, kaže da su saigrači i on spremni za duel sa šampionom:

– Svakako je za sve nas veliki motiv igrati na otvaranju novog šampionata baš sa Zvezdom. Zato svi u Radničkom jedva čekamo da istrčimo na Marakanu. Pošto će naš domaćin na ovom meču obeležiti osvajanje titule u prethodnoj sezoni to je za nas dodatni podstrek da se u najboljem svetlu predstavimo ljubiteljima fudbala – rekao je Ljubinković.

Trener Radničkog Dragoslav Stepanović, nekadašnji reprezentativac i član OFK Beograda i upravo današnjeg protivnika Crvene zvezde, najavljuje otvorenu igru niškog tima:
– Na Marakani ćemo promovisati igrača koji će imati ulogu plejmejkera, kojeg smo tražili tokom priprema za prvenstvo. Za mnoge će to biti iznenađenje.

U najavi najboljeg sastava niški trener rekao je da ima puno poverenje u vezni red, u kojem će najverovatnije igrati kapiten Jovanović, Kolarević, Ćulum i Đuričković, koji se zimus na Čair vratio upravo iz Crvene zvezde.