FK Vojvodina: Prloblemi u upravi pobednika kupa Srbije

Članovi Uprave FK Vojvodina koji su izabrani na Skupštini od 16. maja, nisu uspeli da uđu u klupske prostorije u Sportskom centru 'Vujadin Boškov' u Novom Sadu.

Njima rivalska garnitura uprave, izabrana na drugoj sednici Skupštine kluba, osporava legitimitet.

Novoizabrani predsednik Upravnog odbora Vojvodine Kosta Hadži zalepio je na vrata upravne zgrade kluba u Veterniku obaveštenje Agencije za privredne registre da je njegovo ime, kao ovlašćenog predstavnika kluba, upisano umesto imena Sanje Trivić.

– Pozivamo Milenka Jokića, izabranog za predsednika kluba na skupštini u novembru prošle godine, da nas sačeka u ponedeljak u 14 časova, u Sportskom centru ‘Vujadin Boškov’ i omogući nam da uđemo u klupske prostorije –  poručio je Hadži.

Upravni odbor Fudbalskog kluba Vojvodina, izabran na Skupštini 16. maja, saopštio je ranije da je Agencija za privredne registre usvojila prijavu i upisala Kostu Hadžija kao ovlašćeno lice za zastupanje i predstavljanje fudbalskog kluba Vojvodina.

Zoran Pavlović, predsednik uprave kluba koja je formirana 11. maja, rekao je da će o svemu konačno rešenje doneti nadležni sud, koji je po tom pitanju zakazao ročište za 12. jun.

Pavlović je poručio da će svim pravnim sredstvima pokušati sa ospori odluku o upisu Koste Hadžija u APR i dodao da je i uprava koju on predvodi takodje upisana u APR.