FKCZ: Karte za meč protiv Spartaka u Subotici od danas i na Marakani

Po već ustaljenoj praksi, ulaznice za utakmice koje Crvena zvezda igra kao gost, prodavaće se i ovoga puta, pred meč sa Spartakom, na blagajnama Marakane.

U četvrtak 3. i petak 4. aprila biletarnice najvećeg srpskog stadiona biće otvorene od 11 do 16 časova. Karte za meč sa Subotičanima koji se igra u subotu 5. aprila sa početkom od 15 sati i 30 minuta prodavaće se po ceni od 300 dinara za južnu, odnosno 350 dinara za zapadnu tribinu. Ukupan kontigent iznosi 2000 ulaznica, od kojih je 1600 namenjeno za navijače koji meč žele da posmatraju sa južne, a 400 za one koji utakmicu 22. kola između Spartaka i Crvene zvezde žele da gledaju sa zapadne tribine. U subotu, odnosno na dan utakmice, karte će se prodavati samo u Subotici.

Tim Slaviše Stojanovića nalazi se u dobroj formi, nanizao je 11 uzastopnih pobeda i protiv Spartaka želi da se osvajanjem nova tri boda za još jedan korak primakne osvajanju šampionskog pehara.

Spartak je prethodnih sezona umeo da bude veoma neugodan rival crveno-belima i bez dileme pomoć sa tribina je neophodna kako bi se fudbaleri Crvene zvezde sa severa Srbije u Beograd vratili sa novom pobedom.