FOTO: Da li je ovo razlog Sitijevog poraza od Barse?

Prebogati klub iz Mančestera u sredu je eliminisan iz Lige šampiona, a više od rezultata Pelegrinija može da zabrine način na koji je katalonski gigant došao do pobede.

Fudbaleri Barselone dominirali su tokom čitavog meča, stvorili više prilika i na kraju je njihova pobeda mogla da bude izraženija sa još većom razlikom.

Da nešto nije štimalo u ekipi sa “Etihada” mogao je videti i najveći fudbalski duduk, ali ono što se najviše osetilo je “odsustvo” Serhija Aguera.

Iako je fizički bio prisutan na terenu, jedna od glavnih poluga Pelegrinijevog tima uopšte se nije mogla primetiti na tom meču. Koliko je Kun bio uključen u igru najbolje govori podatak da je Argentinac odigrao samo jedan pas za 45 minuta – i to prilikom polaska sa centra na početku utakmice!?

Doduše, Barsina terenska dominacija i činjenica da “građani” nisu uspeli da duže zadrže loptu u svom posedu nisu mu dozvoljavale da se iskaže puno.

Da li je razlog za njegovu bledu partiju bila povreda, zbog koje je napustio teren na poluvremenu – ne znamo, ali se stekao utisak kao da je Siti od početka meča igrao sa igračem manje.