FOTO: Da se smrzneš! Pogledajte čime je Đoković zamenio pustinju Dubaija

Posle nastupa u Dubaiju, gde nije uspeo da odbrani titulu jer je već u polufinalu poražen od Rodžera Federera, Novak Đoković se preselio na američko tle gde ga očekuju jedna humanitarna akcija, a onda i nastup na Indijan Velsu.

Đoković je u Njujorku otišao na jutarnje trčanje u čuveni Central park, a zimska idila, ma koliko lepa za oči, nije baš sjajna za sportiste.

“Jutarnji džoging u Central parku u Njujorku. Savršen početak dana. Ali, smrzavanjeeeeeeee :-)”, naveo je Đoković na Tviteru.

Pogledajte fotku:

U utorak će Novak učestvovati na humanitarnoj egzibiciji “Desert smeš” koja će se u kalifornijskom odmaralištu La Kvinta, nedaleko od Indijan Velsa, učešće uzeti javne ličnosti.

Pored Novaka, domaćini egzibicije, Vil Farel i La kvinta restor klub, ugostiće i Anu Ivanović, američke dubl igrače braću Boba i Majka Brajana, Fernanda Verdaska, Danijelu Hantuhovu, ali i glumce Džastina Barta, Džeremija Pivena, Timotija Olifanta, Džastina Čembers i mnoge druge.

Posle ove akcije, pu kojoj će se novac sakupljati za humanitarnu organizaciju koja se bavi borbom protiv kancera i pružanjem pomoći onima koji su uspešno izlečeni od raka, Nole se seli u Indijan Vels.

Na tamošenjem turniru, Đoković je 2013. godine poražen u polufinalu od Huana Martina del Potra sa 6:4, 4:6, 4:6, tako da će braniti 360 ATP poena.