FOTO: Delije se izjasnile – ne žele devojke na Severu tokom derbija

Kako se navodi, najvatrenije pristalice crveno-belih žele pet-šest hiljada ljudi koji će navijati na derbiju bez obzira šta god bude na terenu.

Vreme do početka 146. Večitog derbija između Partizana i Crvene zvezde uveliko teče, a Delije su već tokom meča sa Radničkim iz Niša krenule u opštu mobilizaciju.

Na tribinama „Marakane” deljen je letak na kojem se jasno vidi da Delije žele „Spartance” na stadionu Partizana kako bi na najbolji mogući način pomogli izabranicima Slaviše Stojanovića da dođu do povoljnog rezultata.

Uz navode da je tribina u Humskoj manjeg kapaciteta, crveno-beli pozivaju navijače koji su maksimalno potivisani samo za navijanje, a da oni koji žele da gledaju fudbal ostanu kući. Takođe, ono što je zanimljivo jeste i apel da ženski deo populacije ne dolazi na Sever.

– Ovo nije utakmica gde se dovode devojke, drugarice, braća koja nikada nisu bila na utakmici. Da im se pokazuje i dokazuje nešto. ovo je trenutak kada samo najbolji navijači treba da se dokopaju karte i dokažu da su među pet-šest hiljada onih koji će navijati na derbiju šta god da bude – navodi se u saopštenju.

Podsetimo, 146. Večiti derbi se igra u subotu na stadionu Partizana od 19 časova, a Zvezda pred ovaj meč ima šest bodova viška u odnosu na crno-bele.