FOTO: Deset najvećih transfera u fudbalu koji će se desiti ovog leta

Gde će ko i koje su sume spremni dati klubovi za vrsne igrače, saznaćemo uskoro.

Real svake sezone dovodi jednog ‘galactikosa’. Ove sezone to bi trebao biti  igrač Luis Suarez, za kog je ‘kraljevski klub’, prema informacijama španskih medija, spreman platiti čak 110 miliona evra.

 

Dijego Kosta prvi je izbor Murinja za udarnog napadača Čelsija. Engleski mediji objavili su da je transfer već dogovoren i da se španski Brazilac seli iz Madrida u London za oko 40 miliona evra.

 

Monako je klub u kom se završava karijera, to nije klub za Falkaa, poručio je Murinjo  kolumbijskom centarforu. Ukupna vrednost posla iznosi čak 60 miliona evra.

 

Već je prošlog leta bio na meti Real Madrida. Napadač Sitija Serhio Aguero, ove sezone je uprkos čestim povredama, pokazao da je prvoklasni igrač. Realne su šanse da se preseli u Madrid.

 

Strpite se još malo, uskoro ćete sve znati, rekao je Mario Mandžukić pre koji dan o svom odlasku iz Bajerna. Oko 30 miliona evra Arsenal i Juventus su spremni dati za Mandžukića ali i Čelsi ako im propadnu dolasci Koste ili Falkaa.

 

Na Old Traford stiže trenerski diktator i tiranin Luis van Gal. Javna je tajna da između Van Gala i Vejn Runija nema ljubavi, a više nije tajna da je Runi velika želja Žose Murinja. Verovtno će ga dobiti ovog leta za 45 miliona evra.

 

Ovaj Čelsi nije stvoren da igra fudbal. Žena će odlučiti idem li u Pariz već ovo leto. Ovim izjavama  Eden Azar je razbesneo Murinja i širom otvorio vrata PSG-a…

 

Sjajni francuski vezni Pol Pogba je jedna od glavnih želja novog šefa Mančestera Van Gala.

 

Prošlo leto je ovaj sjajni urugvajski centarfor Edison Kavani iz Napolija prešao u PSG, ali je na Parku prinčeva ostao u seni Zlatana Ibrahimovića. I on je na listi želja Čelsija, ali tek kao četvrti izbor pri potpunoj rekonstrukciji napadačke linije.

 

Barselona je imala vrlo lošu sezonu, u sivilo se uklopio i Sesk Fabregas. Svoje najbolje utakmice odigrao je na Ostrvu (Arsenal), sada ga tamo žele vratiti iSiti i Junajted.