FOTO: Fudbaleri prenose deo atmosfere u Brazilu

Na Mudijalu se uglavnom prate samo rezultati koji postižu fudbaleri, a pogledajte kako oni zaista provode svoje slobodno vreme između utakmica.

Smeh, radost i ponos možete videti na kolekcijama fotografija Nejimara. Ovaj domaćin Svetskog prvenstva na svom Instagram profilu svakodnevno postavlja slike kojim pokazuje koliko uživa u ovom šampionatu.

On je pokazao i koji su rituali njegove reprezentacije pre izlaska ne teren i kako se ona provodi na putu do stadiona.

 

 Engleski fudbaler Danijel Staridž takođe je aktivan na društvenim mrežama, pa sa fanovia širom sveta podeli poneku lepu uspomenu sa Mundijala. On je pokazao koliko vodi računa o svom izgledu čak i kad je umoran od treninga.

Na snimku koji je fudbaler postavio juče reprezentacija Engleske je na neobičan način čestitala pedeseti rođendan jednom od čelnih ljudi u sastavu.

Najpoznatiji igrač Italije Baloteli se selfi fotografiija često hvali kako je njegova lepša polovina uz njega u svim sitacijama.

Belgijski čarobnjak sa loptom Eden Hazerd je nalik na svoje kolege u drugim reprezentacija veliki fan selfija. Tako je na njegovom Instagram nalogu osvanula slika sa legendarnim Rivaldom.

On je pokazao da njegovi saigrači poštuju tuđ rad i delo, drugih fudbalera, pa redovno u zabavnom društvu prate sve utakmice na prvenstvu.

 loading...