FOTO: Navijači crno-belog kluba ogorčeni jer nema prenosa meča HB Toršavn – Partizan

Ljubitelji fudbala u Srbiji neće moći da gledaju ovaj meč u direktnom prenosu jer nijedna srpska televizija nije otkupila TV prava.

Fudbaleri Partizana večeras od 20 časova igraju revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Toršavna. Međutim, ljubitelji fudbala u Srbiji neće moći da gledaju ovaj meč u direktnom prenosu, jer nijedna srpska televizija nije otkupila TV prava za utakmicu koja se igra na Farskim ostrvima, a gde je Partizan otputovao uz dosta muka.

Navijači Partizana posle ovog saznanja zatrpali su komentarima sajt Radio-televizije Srbije, kao i zvanične profile na društvenim mrežama Javnog servisa Srbije, ljuti jer neće moći da gledaju meč.

 

Partizan u Toršavnu brani prednost iz prvog meča 3:0 i ne bi smeo da dozvoli komplikacije oko prolaska u treću rundu Lige šampiona. Ukoliko se to desi crno-beli će u narednoj rundi ponovo na megdan znancima iz prošle godine, ekipi Ludogoreca iz Bugarske.

Portal Dnevno.rs će večerašnji meč Partizana pratiti u tekstualnom prenosu iz minuta u minut, pa vas pozivamo da ostanete uz nas i pratite nastup našeg jedinog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona.