FOTO: One će biti najseksipilnije navijačice na Mundijalu

Do početka Svetskog prvenstva ima još 90 dana, a najlepše navijačice već se uveliko spremaju za stadion.

Do početka Svetskog prvenstva ostalo je još samo 90 dana, a osim fudbalera, sudija i trenera, već je poznato i koje će najseksipilnije cice mamiti uzdahe muške populacije na tribinama brazilskih stadiona! S obzirom na veliku potražnju karata uglavnom iz Južne i Severne Amerike, odnosno Evrope, Brazil će na leto posetiti „najjača” ekipa atraktivnih i svetski poznatih navijačica.

Južnoamerikanke

Iako je najvrelija simpatizerka Paragvaja Larisa Rikelme pre tri dana pretučena u svom domu, ova nezgoda je sigurno neće sprečiti da se pojavi u Riju, Porto Alegreu, Sao Paolu…

Prsata brineta svetsku slavu je stekla navijanjem za Paragvaj na trgu u Asunsionu tokom prethodnog mundijala u Južnoj Africi. Tada 25-godišnja Larisa je eskpresno dospela na naslovne strane skoro svih najvažnijih magazina za muškarce, a u Brazilu će imati priliku da uživo posmatra svoje ljubimce u crveno-belim dresovima.

Njena koleginica iz Južne Koreje mamila je uzdahe navijača u Južnoj Africi, a uveliko se sprema da doputuje i u Brazil. Uz nju će biti i najveća rivalka Rikelmeove, Argentinka Paula, ali i još mnogo njih koje će želeti da za 30 dana Mundijala izađu iz anonimnosti.

Britanke

Ipak, neizostavni deo svakog Mundijala su ostrvske vagsice. Prethodnih godina vođa žena i devojaka reprezentativaca Engleske bila je Viktorija Bekam, ali za turnir u Brazilu krunu će morati da preda Lampardovoj verenici Kristini Blikli.

Nemice plene

I „panceri” stižu u sastavu koji bi Nemačkoj konačno mogao da donese titulu prvaka sveta, ali i njihove bolje polovine dolaze nikad jače. Najseksipilnija Nemica u Brazilu biće 22-godišnja devojka Marija Gecea En-Kartin Bromel. S njom će se pojaviti i supruga Tomasa Milera Lisa i verenica Bastijana Švajnaštajgera Sara Brandner.

Mundijal neće moći da prođe ni bez bivše devojke Marija Balotelija Fani Neguše, Kasiljasove supruge Sare Karbonero, ali i prelepih Ruskinja, Holanđanki, Čileanki, kao i naših komšinica iz BiH i Hrvatske i neizostavnih Brazilki.

Razgolićene Peruanke traže sponzore

Sestre iz Perua – Iljoa i Amanda, koje su svetsku pažnju stekle uoči kvalifikacionog duela za SP u Santjago de Čileu, zbog loših rezultata svojih ljubimaca neće putovati na Mundijal.

Međutim, njih dve su se ponudile da podrže neku od reprezentacija učesnica ukoliko postoje zainteresovani navijači koji će im platiti smeštaj i ulaznice za mečeve Svetskog prvenstva.

Zanimljivo je da su Peruanke već dobile ponude iz Čikaga, Hjustona i Denvera, pa će verovatno punim plućima bodriti selekciju SAD.