FOTO: Prvo se smejao, pa je plakao! Pogledajte kiselo lice crnogorskog golmana Radića posle poraza

Vaterpolisti Srbije plasirali su se u finale Evropskog prvenstva u Budimpešti nakon što su u nezaboravnom meču i posle velikog preokreta savladali Crnu Goru sa 10:9.

Na početku meča nije sve išlo na ruku reprezentativcima Srbije. Crnogorci su pogađali odakle su hteli, a u dva navrata imali su čak četiri gola viška: najpre je bilo 1:5, a nešto kasnije i 4:8. Koliko je našem protivniku u tim trenucima bilo sve po meri najbolje govori i nasmejano lice njihovog čuvara mreže, Zdravka Radića.

Ali, ali, ali… Tada je na scenu stupio nadaleko čuveni srpski inat! Posle katastrofanog prvog poluvremena, „Delfini” su zaigrali kako to samo oni umeju i naposletku su čudesno preokrenuli rezultat i pobedili sa 10:9. A crnogorski golman, Radić, promenio je svoju facijalnu ekspresiju skroz! Uostalom, pogledajte fotografiju jer ona govori više od hiljadu reči:

 

Srbija se tako plasirala u finale Evropskog prvenstva u kojem će se sastati sa ”večitim” rivalom, selekcijom Mađarske, u nedelju od 20 časova i 30 minuta.

Ako je neko propustio polufinalni duel protiv Crne Gore, sve detalje sa tog meča može da sazna na linku ispod: