FOTO: Raskošno – poznata teniserka se uselila u novu vilu

Stvarno je prelepa, konačno smo je završili. Već sam trenirala na svom terenu, rekla je teniserka.

Srpska teniserka Jelena Janković otkrila je da su radovi na njenoj velelepnoj kući u San Dijegu završeni i da će ubuduće tamo provoditi mnogo vremena, čak i trenirati na terenu koji je izgrađen u sklopu tog objekta.

– Stvarno je prelepa i napokon smo je završili. Bila sam tamo, tri dana je padala kiša, pitala sam se da li sam u Engleskoj ili San Dijegu, što je neuobičajeno za ovaj deo Amerike. Radujem se što sam već imala priliku da treniram na svom teniskom terenu i to me čini srećnom. Sve je lepo i ne mogu da vam opišem koliko sam ponosna – poručila je Jankovićeva.

Nekad najbolja igračica sveta veruje da napokon može da osvoji grend slem turnir i da je sve bliža tom cilju s obzirom na to da je prošle godine na najvećim turnirima igrala dobro i dogurala daleko.

– Prošle godine sam pokazala da mogu da doguram daleko na tim turnirima, nema razloga da tako ne bude i sada. Verujem u sebe i baš bih volela da se okitim titulom na grend slemu. Baš sam skromna – dodala je uz osmeh.
Jelena Jankovićeva nada se da može da osvoji Indijan Vels i tvrdi da je trenutno u dobroj formi.

– Zašto da ne, verujem u sebe. Ključno je čuvati energiju i održavati dobar ritam tokom tih sedam mečeva. Ranije sam do polufinala već bila mnogo umorna, i fizički i psihički. Moram da napravim dodatni korak i zašto da se ne nadam osvajanju Indijan Velsa – zaključila je Jankovićeva.