FSS: Bićemo rigorozni zbog incidenata u Novom Pazaru! Zar treba neko da pogine ili ostane invalid?

Predsednik Disciplinske komisije FSS Žarko Stevanović najavio je rigoroznu kaznu za Novi Pazar zbog incidenata na meču sa Partizanom u nedelju.

Novi Pazar je već u postupku za kaznu jer je petardom pogođen golman Borca u prethodnom meču, a sličan incident na Gradskom stadionu ponovljen je gađanjem trenera Partizana.

– Bio sam zgrožen onim što se desilo. Moramo da budemo rigorozni. Strašno, bilo je jezivo, mogao je da ostane i bez oka! Zar treba neko da pogine ili ostane invalid – rekao je Stevanović za Sport.

Novi Pazar je trebalo da bude kažnjen zatvaranjem dela tribina zbog incidenta na meču sa Borcem, ali zbog žalbe ona nije stupila na snagu.

– Tražio sam kompletan materijal od službenih lica, pogledaćemo i ponovo snimak kada je Nikolić pogođen petardom. Bilo je tu i drugih elemenata kojima nije mesto na stadionima. Reagovaćemo u skladu sa propisima, svesni odgovornosti da ovakve stvari moraju, konačno, da se iskorene. Bilo je mučno gledati ono što se dogodilo u Novom Pazaru – rekao je prvi čovek Disciplinske komisije FSS.