FSS: Odluka o meču Rad – Metalac biće doneta tokom dana

Takmičarka komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) će danas doneti odluku o tome da li će se i kada odigrati meč baraža između Rada i Metalca.

Meč baraža za Super ligu Srbije Rad – Metalac prekinut je juče u 49. minutu zbog suzavca koji je aktiviran na tribinama. U tom trenutku Rad je vodio sa 1:0.

Takmičarska komisija FSS sinoć je održala hitnu sednicu na kojoj je razmatrala događaje na utakmici koja je odigrana na stadionu Čukaričkog.

Komisija je izvršila uvid u sve prispele izveštaja službenih lica sa ove utakmice i konstatovala da treba pribaviti i izveštaj komesara za bezbednost, dežurne lekarske ekipe koja je obavljala tu funkciju tokom utakmice, a očekuju se i dodatni specijalistički izveštaji sa pregleda jednog broja igrača Metalca, koji su se žalili na određene zdravstvene tegobe.

– Takmičarska komisija je donela zaključak da se odluka u vezi sa ovom utakmicom donese nakon isteka roka od 24 časa od odigrane utakmice, odnosno kada ističe rok za podnošenje prigovora na utakmicu po bilo kom osnovu – navodi se u saopštenju Takmičarske komisije i dodaje da će se sledeća sednica održati po isteku roka za prigovor.