FSS potpisao ugovor sa sportskom kompanijom: Reprezentacija Srbije nosiće dresove Umbro

Sve reprezentativne fudbalske selekcije Srbije nosiće u naredne dve godine sportsku opremu Umbro, saopšteno je danas.

Fudbalski savez Srbije potpisao je danas u Staroj Pazovi dvogodišnji ugovor sa kompanijom Sportvižn koja je generalni distributer sportske opreme Umbro.

Ugovor je potpisan na dve godine, uz opciju produženja na još dve godine, ali nisu saopšteni drugi detalji. Reprezentacija Srbije će prvi put u novim dresovima nastupiti 7. septembra u prijateljskoj utakmici protiv Francuske na svom terenu.

Kako je saopšteno, reprezentacije Srbije će na domaćem terenu igrati u dresovima crvene boje, a na gostujućem terenima u belim i prodavaće se po ‘veoma povoljnim cenama’.

– Čast nam je i zadovoljstvo što otvaramo novu fudbalsku priču i sigurna sam da će naša saradnja rezultirati samo pobedama. Umbro je ponovo u ekspanziji i njihova globalna strategija je ulazak u nacionalne selekcije. Novi dres će biti veoma upečatljiv, verujem da će se svima dopasti i nadam se da ćemo ga videti na EP u Francuskoj – rekla je direktora marketinga Sportvižna Anja Dmitrović.

Direktor agencije Plavi Plavi Jovan Burmaz rekao je da se nada da će i selekcija Srbije lako obaviti svoj deo posla i plasirati se na EP, kao što je lako postignut dogovor o saradnji s Umbrom.