OVAKVE GREŠKE EVROPA NE PRAŠTA: Olimpijakos kaznio svaki propust, samo čudo vodi Partizan u plej-of! (VIDEO)

Partizan
printscreen/youtube.com/all football highlights

Partizan je sinoć na svom terenu poražen od Olimpijakosa 1:3, pa je pred našim šampionom izuzetno težak zadatak prolaska u plej-of kvalifikacija Lige šampiona.

 

Olimpijakos je do vrlo povoljnog rezultata došao zahvaljujući nesmotrenosti crno-belih kojima je u jučerašnjem susretu i sreća okrenula leđa.

Dve izgubljene lopte na sredini terena, posle kojih je odbrana Partizana reagovala vrlo nespremno, dovele su Olimpijakos na prag prolaska u narednu rundu bez obzira što predstoji jo 90 minuta na Karaiskakisu.

Partizan je svoju šansu najčešće tražio preko Tavambe, koji je pogotkom u desetom minutu sačuvao kakvu-takvu nadu pred revanš. Ipak, greška iz 91. minuta kada je Emenike i definitivno spustio zavesu u Humskoj, u Evropa ne prašta.

Trener Partizana Miroslav Đukić je odmah nakon meča izjavio da je njegova ekipa igrala dobro, ali da je plasman u grupnu fazu elitnog takmičenja nemoguć ako se prave greške.

– Biće teško, ali Partizan ima obavezu da ulazi u svaki meč da ide na pobedu. Ima uzvratna utakmica pa ćemo da vidimo. Ne mogu se praviti ovakve greške, ali igrali smo dobro, imali inicijativu i na kraju primili tri gola iz tri šuta koja je rival uputio –  izjavio je Đukić.

Revanš susret između Partizana i Olimpijakosa, igra se 2. avgusta u Pireju.