Partizan sprema spektakularne transfere: Mogu li ova trojica sjajnih fudbalera i da stignu u Humsku?

Prema nezvaničnim informacijama, uprava Partizana za sledeću godinu sprema spektakularna pojačanja, pogotovo za naše uslove. Kako se navodi, među željama kluba iz Humske su tri srpska internacionalca koji više godina igraju u nekim od najjačih evropskih liga. Pogledajte koji su to igrači na spisku želja "crno-belih"

 

Partizan se nalazi pred osvajanjem 26. titule prvaka države. Crno-belima nedostaje još bod, a do njega bi mogli da stignu već u sredu, kada će u Kruševcu, mestu na kojem su pre sedam godina proslavili prvu u nizu od šest titula, gostovati Napretku.

Titula i eventualno osvajanje Kupa Srbije (Partizan će 20. maja igrati u finalu protiv Čukaričkog) neće zadovoljiti ambiciozne čelnike “parnog valjka”, čija je namera, prema njihovim rečima, da se konačno napravi i nešto više u Evropi.

Primarni cilj je plasman u Ligu Evrope, ali ovaj put ne kao “topovsko meso”, već ozbiljan takmac za proleće u masovnijem takmičenju UEFA.

Za ovaj poduhvat neophopdna je rekonstrukcija tima: pre svega da se tokom leta obezbede pojačanja u pravom smislu te reči i da se zadrži “kostur” koji je u sezoni pri kraju izneo najveći teret i Partizan doveo do trona i finala Kupa.

Kako je preneo portal “Mondo”  iz izvora bliskih klubu, na spisku su zvučna imena čije bi pojavljivanje u crno-belom dresu sigurno doprinelo povećanju kvaliteta na putu ka Ligi šampiona od drugog kola kvalifikacija.

Navodno su Gojko Kačar, Miralem Sulejmani i Miloš Jojić želje uprave Partizana!

Sulejmani je ponikao u Partizanu, ali nikada nije nastupio za prvi tim zbog svađe sa tadašnjom upravom. Trenutno je član Benfike i više vremena provodi na klupi, tako da u Humskoj veruju da bi Portuglaci pristali da ga pozajme, baš kao i Hamburger Kačara, odnosno Borusija Dortmund Jojića, koji je potpuno ispao iz kombinacija trenera Jirgena Klopa, iako ga je prošle sezone forsirao u najbitnijim utakmicama i bio zadovoljan partijama Srbina.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od uslova za Jojića je da prima istu platu u Beogradu kao što je ima u Nemačkoj.

 

Veliko pitanje je i koliko je HSV spreman da se odrekne Kačara, junaka u borbi za opstanak kluba u Bundesligi.

U Partizanu još uvek niko nije spreman da ozvaniči interesovanja za ove fudbalere.

Kraj sezone i prelazni rok nisu daleko. Nema sumnje da će ovo leto biti zanimljivo i vrelo za sve navijače “parnog valjka”.

Možda će transfer “bombe” konačno početi da odjekuju Humskom ulicom. Poslednjih godina je Dragan Đurić palio sirene, ali od detonacija nije bilo ništa…