SRBIJA SLAVI ŠAMPIONE: Fudbaleri na balkonu – san je postao java!

Veljko Paunović
Beta

Omladinskoj reprezentaciji Srbije večeras je upriličen svečani doček, a naši heroji su sa najsjajnijim medaljama i trofejom namenjenom svetskom prvaku izašli na čuveni balkon Starog dvora.

 

Radost zbog istorijskog osvajanja omladinskog prvenstva sveta u fudbalu danas je u Srbiji doživela kulminaciju! Bio je to prvi put da su se na čuvenom balkonu našli fudbaleri, a činjenica da u pitanju nisi bili seniori nije uticala na odziv građana.

„Orlići” su do Trga došli otvorenim autobusom. Prethodno, građani su imali priliku da ih pozdrave u Bulevaru Zorana Đinđića, pa na ulicama Milentija Popovića do Ušća, da bi preko Brankovog mosta stigli pred Skupštinu grada Beograda.

 

Izadjite na balkone pozdravite

A video posted by Vukasin Jovanovic (@vukasinjovanovic30) on

Muzički program počeo je već oko 19 časova, kad su di-džejevi krenuli da puštaju muziku. Neposredno pred izlazak igrača članovi dečjeg hora Čarolija otpevali su himnu „Bože pravde“, a bogati program upotpunili su Tropiko bend i THC.

 

WWII

A video posted by Jozef K. (@srecniprinc) on

Ranije danas, zlatnu ekspediciju dočekao je na aerodromu predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić, potpredsednik Ivan Ćurković, nekoliko desetina navijača, članovi porodica i veliki broj novinarskih ekipa.

Posle napornog puta fudbaleri su se odmah po dolasku uputili u Sportski centar FSS u Staroj Pazovi, gde je održana konferencije za medije.