BORJAN POTVRDIO GLASINE O ODLASKU: “Da, želim da idem…”

Tokom jučerašnjeg dana pojavila se vest da je Milan Borjan zatražio raskid ugovora sa Crvenom zvezdom, a povodom toga javnosti se obratio i sam golman crveno-belih.

Milan Borjan
crvenazvezdafk.com

Milan Borjan se navijačima Zvezde obratio putem saopštenja koje prenosimo u celosti.

– Iz pijeteta, velikog poštovanja, odanosti i zahvalne ljubavi prema navijačima, kao i odgovornosti prema medijima sa kojima imam sjajnu saradnju želim da se oglasim – počeo je svoje izlaganje Borjan.

On je zatim dao obrazloženje odluke da napusti redove aktuelnog šampiona Srbije.

– Juče je u medijima izašla informacija da želim da idem iz FK Crvena zvezda i da je razlog to što ne mogu da trpim tenziju i pritisak. Da, želim da idem iz Crvene zvezde, jer mislim da sam klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je došlo vreme da svoje mesto prepustim dostojnoj zameni. Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Crvene zvezde zna da sam pet godina izložen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na moju porodicu, a da sam u svakom momentu davao svoj maksimum i ginuo za ovaj grb kada je bilo najteže – rekao je golman Zvezde.

On je zatim govorio o razlozima zbog kojih je povukao ovakav potez.

– Razlozi moje želje da se povučem su mnogo dublji, konkretniji i veći. Ako bude potrebe u nekom trenu podeliću sa vama i to, jer su navijači FK Crvene zvezde oduvek bili moj najveći motiv, moja snaga i razlog da se borim iz godine u godinu sve jače. Sve navijače i medije ću zamoliti da mi dozvole da u miru provedem svoj dugo čekani odmor sa svojom porodicom i do daljnjeg se neću oglasavati na ovu temu – ističe Borjan, koji je za kraj imao poruku za navijače Crvene zvezde.

– Hvala na razumevanju. Zauvek vaš vojnik Milan Borjan – reči su kapitena Crvene zvezde.