KOLAROV ISPAO IZ IGRE: Krastajić u reprezentaciju pozvao momka koji je ovih dana često u medijima

Mladen Krstajić, selektor reprezentacije Srbije, odlučio je da pozove beka Partizana Nemanju Miletića umesto Aleksandra Kolarova, potvrđeno je za B92.

Mladen Krstajić
Beta

Kapiten Srbije ne može da stoji na nogama prema rečima trenera Rome i Krstajić je morao da zameni dugogodišnjeg reprezentativca.

Selektor se odlučio za Nemanju Miletića koji je ove sezone jedan od najboljih fudbalera Partizana. On će ujedno biti i jedini igrač kluba iz Humske u sastavu A selekcije Srbije za mečeve u Ligi nacija.

Miletić je dobio poziv od Krstajića dok je bio u poseti porodici na Kosovu, ali će se već u ponedeljak ujutru staviti na raspolaganje selektoru, saznaje B92.

Bek Partizana takmičarske godine 2018/2019 spada među najbolje igrača crno-belih, a “pretplatio” se i na golove (četiri data u svim takmičenjima), iako igra u zadnjoj liniji.

Srbiju očekuju utakmice trećeg i četvrtog kola Lige nacija C. “Orlovi” se u četvrtak sastaju sa Crnom Gorom, dok tri dana kasnije igraju u Rumuniji.

Podsetimo se, Miletić je u poslednje vreme ispunjavao naslovne stranice medija u Srbiji pošto je jedan od najzaslužnijih za to da je Dušan Todorović (4) dobio šansu da se leči u inostranstvu.

ANĐEO JE OTIŠAO NA NEBO: Duki, dečak koji je ujedinio Srbiju, sahranjen uz himnu Partizana i crno-bele balone (VIDEO)