LIČNI UGAO BESNOG DELIJE: Nije problem u CENI KARATA za Ligu šampiona, nego u tome što NISTE PRAVI NAVIJAČI!

Tema koja je ovih dana aktuelna u životu svakog Delije jesu predstojeće utakmice u Ligi šampiona – kako samo takmičenje i dolazak aždaja od igrača na našu "Maru", tako i cene karata za mečeve koji će se igrati u Beogradu.

fk crvena zvezda
crvenazvezdafk.com

Da se ne lažemo, da je naša država iole “normalna” (i ekonomski i socijalno) cene karata ne bi dolazile u pitanje, sa radošću bi svako izvadio iz novčanika koliko treba… ali, pošto živimo tu gde živimo onda je to krucijalno pitanje.

Internet se danas, po pojavljivanju cena karata, usijao od svakakvih komentara – uglavnom negativnih (da su karte skupe, da su u upravi lopovi, da je ovo Srbija…).

MILOJEVIĆ PRESREĆAN POSLE VELIKOG TRIJUMFA: “Ova generacija je vratila dostojanstvo Zvezdi”

Ako uzmemo za primer Sever za koji treba za komplet karata izdvojiti 7.500 dinara, na prvi pogled to zaista izgleda kao preterano jaka cena, ali… Draga braćo, Delije, da imate sezonsku kartu ta cena bi bila prepolovljena, jer je klub izašao u susret navijačima. Svi koji imaju sezonske karte platiće 50 odsto jeftinije, odnosno – 3.750 dinara.

Tu dolazimo do sledećeg problema – dokle će se tribine puniti samo protiv Milana, Bordoa, PSŽ-a…? Garantujem da će na tri predstojeće utakmice u okviru Lige šampiona stadion biti pun! Kakvi su to Zvezdaši koji gledaju pomenute klubove, a ne našu Zvezdu?

Gde ste kada gostuje Javor, Dinamo iz Vranja, Radnik iz Surdulice? Protiv Milana stojim na pola stolice, a protiv Čukaričkog na Severu “bleji” hiljadu ljudi… a igra ta ista – naša Zvezda.

Vlasnici sezonskih karata svoje ulaznice za Ligu šampiona otplatili su ovim utakmicama za grupnu fazu, a gde su kvalifikacione runde, gde su sve one prethodne i predstojeće ligaške utakmice, plus derbiji – na kojima je karta oko 500 dinara. Računica je jasna.

OTVORENO PISMO JEDNE “CIGANKE”: Pitate se ko je NAJVEĆA ZVEZDA Zvezdine pobede? Ovo je pravi odgovor!

Tokom mog 14-ogodišnjeg staža na Severu Zvezda igra najbolji fudbal, sa najvećim srcem u grudima. Mi više nemamo zvezde u timu, sada su svi Zvezda, ali uprkos tome – tribine su nam sramotno prazne.

Kada će da proradi ono naše zvezdaštvo i da kažemo “šta me briga s kim igramo, idem da gledam MOJU ZVEZDU“?

Draga braćo, potrebni smo našem klubu!

Kada smo terali Toleta punili smo tribine i svi zajedno smo vukli Zvezdu da ne padne u provaliju. Tako smo joj potrebni i sada.

Ide reprezentativna pauza, pa ćete imati vremena da preispitate svoje zvezdaštvo.

Radnički iz Surdulice dolazi 15. septembra, pa dođite da zajedno, bratski navijamo za Zvezdu, da postavljamo standarde na koje smo navikli Srbiju i Evropu.

DVA GOSPODINA SRPSKOG SPORTA: Novak je čestitao Zvezdi, a evo šta na to kaže trener crveno-belih

A onda, 18. septembra da pokažemo “žabarima” ko je Zvezda, a ko su Zvezdaši, da ih pošaljemo kući uplakane jer su puni sebe baš kao i igrači Salzburga.

Na našem stadionu moraju da drhte noge svima – i “žabarima” i nabeđenim engleskim huliganima i francuskim “huliganima od juče”. Da opet naša kuća bude neosvojiva tvrđava svima, da se plaše sudara sa nama, da budemo tamo gde pripadamo i da se vrate oni slavni dani naše prošlosti o kojima smo toliko dugo pevali.

Vidimo se na tribini (nadam se)!