Anćelotijev Napoli je sinoć uspeo da sačuva bod u duelu sa Parižanima, pa je rezultat iz Beograda ostavio Napolitance u povoljnoj poziciji pred poslednja dva kola grupne faze Lige šampiona

– Ma, ovo niko nije ni sanjao. Liverpul da izgubi u Beogradu? Stvarno, sada je sve otvoreno, Zvezda je u igri, ko bi pomislio da će se to desiti nakon njihovog poraza od 6:1 u Parizu – rekao je trener Napolija.

Trofejni stručnjak je svestan koliko pobeda ekipe Vladana Milojevića može u konačnom zbiru bodova značiti Napolitancima.

– Sada su dva remija sa PSŽ pozitivna, imamo prednost, ako završimo sa istim brojem bodova. Ne može da bude otvorenije, svako ima šansu – kaže trener Napolija.

Anćeloti se nada da bi pobedom protiv Zvezde na svom terenu Napoli definitivno obezbedio učešće u nokaut fazi. Ipak, Italijan dobro zna da i ekipa Vladana Milojevića ima pregršt takmičarskih motiva da se na toj utakmici predstavi u najboljem mogućem svetlu i još jednom zagorča život najbogatijim klubovima Evrope.loading...