POVRATAK OTPISANOG: Krstajić pozvao iskusnog vezistu, na spisku i Luka Jović

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić objavio je danas u Staroj Pazovi spisak od 26 igrača na koje računa za predstojeće utakmice protiv Crne Gore i Litvanije u Ligi nacija.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Fudbaleri Srbije će 17. novembra dočekati Crnu Goru na beogradskom stadionu “Rajko Mitić”, a tri dana kasnije selekciju Litvanije na stadionu Partizana.

Srbija je posle četiri odigrana kola prva na tabeli četvrte grupe C Lige nacija sa osam osvojenih bodova. Crna Gora je druga sa bodom manje, Rumunija je sakupila šest, dok je Litvanija bez bodova.

Najveće iznenađenje na spisku Mladena Krstajića jeste povratak Ljubomira Fejse u nacionalni tim nakon dužeg perioda van reprezentacije. Prvotimac Benfike je odličnim igrama u klubu zaslužio poziv među Orlove, isto kao i Luka Jović koji je iz mlade prekomandovan u seniorsku reprezentaciju.

Kada se tiče o igračima koji u poslednjem okupljanju reprezentacije nisu učestvovali, sada su tu Nemanja Matić i Aleksandar Kolarov, kao i Adem Ljajić koji je otpao neposredno pred odlazak u Crnu Goru prošlog meseca zbog povrede.

Na spisku selektora Krstajića su:

Golmani: Marko Dmitrović, Predrag Rajković i Aleksandar Jovanović;

Odbrana: Antonio Rukavina, Uroš Spajić, Nemanja R. Miletić, Nikola Milenković, Jagoš Vuković, Miloš Veljković, Aleksandar Kolarov i Milan Rodić;

Vezni red: Nemanja Matić, Nemanja Maksimović, Saša Lukić, Sergej Milinković-Savić, Ljubomir Fejsa, Branko Jovičić;

Napad: Dušan Tadić, Filip Kostić, Adem Ljajić, Andrija Živković, Mijat Gaćinović, Nemanja Radonjić, Aleksandar Mitrović, Aleksandar Prijović i Luka Jović.