PROPALE SVE ŠEME: Sergejeva cena ŽESTOKO PADA, reprezentativac Srbije može da ode samo u OVAJ klub

Reprezentativac Srbije preživljava turbulentno leto i verovatno ostaje u Laciju.

Sergej Milinković Savić
print screen/facebook.com/Sergej Milinković-Savić

Reprezentativac Srbije Sergej Milinković Savić u velikom je padu kada je reč o tržišnoj vrednosti i sve je izvesniji njegov ostatak u Laciju i naredne sezone, iako su se pre nekoliko meseci najjači evropski klubovi utrkivali za njegov potpis, piše dobro obavešteni novinar SOS Kanala Nebojša Petrović.

Mnogo je faktora koji su uticali na sunovrat srpskog fudbalera, a najviše može da “zahvali” transferu leta koji je realizovao Juventus dovođenjem superstara Kristijana Ronalda potrošivši 100 miliona evra, što je automatski limitiralo bivšeg fudbalera Vojvodine u ceni koju bi potencijalni kupci mogli da izdvoje za njega.

Trenutno se procenjuje da je maksimum koji neki klub može da izdvoji za Sergeja 80 miliona evra, a za sada je jedini klub koji bi mogao da ga privoli londonski Čelsi, mada je sve izvesnija mogućnost da i naredne sezone nosi nebesko-plavi dres Lacija.

Inače, sam Sergej je, iskreno ili ne, često napominjao da mu se ne žuri iz Lacija, a prilikom dočeka navijača na startu priprema za predstojeću sezonu, sam fudbaler se našalio sa njima i rekao da ostaje.