“ŠESTICA” PRED OLIMPIJAKOS! Partizan na furiozan način započeo odbranu titule (VIDEO)

FK Partizan - Leonardo
Facebook.com/FKPartizanBG

Ekipa Partizana započela je odbranu titule u Superligi deklasiravši šabačku Mačvu pred svojim navijačima – 6:1 (4:0).

 

Crno-beli su dominirali protiv novajlije u elitnom rangu takmičenja, pa su već posle 20 minuta igre rešili pitanje pobednika!

Seriju pogodaka otvorio je Nebojša Kosović lepim udarcem sa dvadesetak metara, posle divne asistenciej Danila Pantića petom.

Samo osam minuta kasnije, Leandro Tavamba ponovo vara golmana gostiju, udarcem iz okreta posle asistencije Uroša Đurđevića, da bi Danilo Pantić, možda i najbolji pojedinac u redovima domaćih na ovom susretu, već u 20. povisio na ogromnih 3:0. 

Nastavio je Partizan u istom ritmu, a konačan rezultat prvih 45 minuta igre postavio je Uroš Đurđević u deset minuta pre odlaska na odmor, kada je rutinski, udarcem kroz noge golmana, završio brzu kontru. 

I nastavak nam je doneo isto, dominaciju crno-belih, ali u nešto opuštenijem ritmu, pre nego što je Kamerunac u 68. minutu još jednom pogodio mrežu. Prethodno su gosti uspeli da upišu počasni pogodak, pošto je Ćirković srušio Obrovca, a Lazarević bez većih problema realizovao jedanaesterac. 

Ipak, na najlepši potez meča čekali smo do samog finiša, kada je rezervista Nemanja Mihajlović sjajnim lob udarcem sa dvadesetak metara postavio konačan rezultat susreta.

Sejduba Suma, najskuplje pojačanje u istoriji domaćeg fudbala, dobio je šansu u poslednjih pola časa, dok Leonarda da Silve, najboljeg igrača tima, nije bilo ni u protokolu, pa je sve izvesnije da će uskoro put Saudijske Arabije.

Ekipi Miroslava Đukića će svakako prijati činjenica da se raspucala, pogotovo jer u utorak u Beograd stiže Olimpijakos na prvi duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, zbog čega je i legendarni Darko Kovačević bio na tribinama stadiona u Humskoj.