STIGLO POJAČANJE IZ AUSTRALIJE: Zvezda dovela Degeneka, a njegova izjava je OSVOJILA SVE DELIJE (VIDEO)

Crveno-beli doveli reprezentativca Australije.

YouTube Printscreen

Crvena zvezda je i zvanično predstavila Miloša Degeneka kao osmo pojačanje u prelaznom roku. Reprezentativni štoper Australije stigao je na Marakanu iz japanske Jokohame i danas potpisao trogodišnji ugovor.

Vrlo velika čast, prvenstveno da dođem u ovako veliki klub, najveći na Balkanu i jedan ogroman klub za mene i moju porodicu, za koji smo navijali otkad znam za sebe, i moj otac. Prvi utisci su fenomenalni, kako sam primljen od strane predsednika pa do saigrača i svih ljudi u klubu. Radujem se novim izazovima i početku moje karijere u Zvezdi – istakao je Miloš Degenek posle potpisivanja ugovora, a potom nastavio:

Moja lična očekivanja su da dam maksimum, daću sve od sebe da ostvarim lični san, a i san celog tima, kluba i naravno, što je najbitnije, naših navijača. Najbitnije je da se plasiramo u Ligu šampiona, ako bog da, pa da vidimo šta posle toga, ali naravno kockice trebaju da se poklope, mi ćemo dati sve od sebe.

Koliko ste upoznati sa ekipom?

Znam nekoliko momaka, igrao sam sa Žuletom (Filipom Stojkovićem) i Dejanom Melegom u reprezentaciji dok sam igrao u Srbiji. Polako ću da upoznam sve igrače i da se sprijateljim sa njima, želim da postanem još bolji igrač i da vidimo kako će sve da bude.

Obilazeći prostorije Crvene zvezde, Miloš Degenek je u jednoj reči pokazao zbog čega je najviše došao na Marakanu:

Može se reći velika istorija – kratko je prokomentarisao Degenek.