ŽESTOKE PRIPREME PRED NAPOLI: Zvezda ubedljivo pobedila Radnik sa čak šest golova

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su sinoć na svom terenu ekipu Radnika iz Surdulice sa ubedljivih 6:0, u utakmici osmog kola Super lige Srbije.

Facebook.comcrvenazvezdafk

Golove za Zvezdu postigli su Ričmond Boaći u 33. i 62. minutu, Marko Marin u 41, Kafu u 52, Goran Čaušić u 73. i Nikola Stojiljković u 81. minutu.

Zvezda je nastavila s pobedama u domaćem šampionatu, upisala je i osmu pobedu, ali je i napravila lepu uvertiru pred prvi meč u Ligi šampiona, protiv Napolija u utorak.

Izabranici Vladana Milojevića su prvi na tabeli sa 21 osvojenim bodom, dok je Radnik na 14. mestu sa sedam.

Zvezda nije lako slomila otpor Radnika u prvom poluvremenu, a ključni trenutak desio se u 26. minutu kada je golman gostujuće ekipe Nikola Vasiljević dobio crveni karton nakon starta nad Boaćijem.

Nakon toga je sve krenulo u korist Zvezde, pa su crveno-beli vrlo brzo nakon toga i poveli. Strelac u 33. minutu bio je Boaći, na asistenciju Marina, da bi njih dvojica u 41. minutu zamenila uloge.

Zvezda je u nastavku bila raspoložena za igru, postigla još četiri gola i ubedljivom pobedom najavila meč protiv Napolija.

Utakmicu na stadionu “Rajko Mitić” pratio je i srpski teniser Novak Đoković. On je pre meča s Radnikom bio u svlačionici i posle kratkog razgovora je dobio Zvezdin dres s brojem 10 i svojim prezimenom, u kome je kasnije i pratio utakmicu.

Crveno-beli u narednom kolu domaćeg šampionata gostuju Partizanu, a Radnik dočekuje niški Radnički.