Fudbaleri Partizana RASPEVANI POSLE DERBIJA! Orilo se iz sveg glasa: “Tavamba, Tavamba, ti ne znaš da volim te ja…” (VIDEO)

Tavamba
instagram.com/tawamba89

"Tavamba, Tavamba, ti ne znaš da volim te ja..."

Fudbaleri Partizana ostvarili su veliku pobedu u 154. “večitom derbiju” i izjednačili se sa Crvenom zvezdom na prvom mestu tabele plej-ofa Superlige. 

Crno-beli su savladali najvećeg rivala 3:1 na stadionu “Rajko Mitić” i tako nastavili neverovatan niz od 28 utakmica bez poraza. Tokom tog perioda dvaput su pobeđivali Zvezdu, a jedan od najboljih pojedinaca meča bio je korpulentni napadač Leandre Tavamba.

Taktičko iznenađenje Marka Nikolića pretvorilo se u najopasnijeg igrača gostujućeg tima. Igrao je Kamerunac maltene sam protiv Zvezdine odbrane, dobio na desetine vazdušnih duela, pokazao umeće u kontroli lopte i zagrađivanju, njegovi pasovi imali su smisla, a na kraju je za trud nagrađen pogotkom koji je plod upornost. Prilikom zamene dobio je ovacije “Grobara”, koje pokazuju da je apsolutni junak derbija. 

Logično, posle “večitog derbija” usledilo je veliko slavlje u jednom od noćnih klubova, gde je upravo Tavamba bio u centru pažnje. Zajedno sa saigračima i navijačima pevao je poznate reči, na melodiju numere “Marina” Duška Jakšića.

“Tavamba, Tavamba, Tavamba, ti ne znaš da volim te ja…”, orilo se iz sveg glasa.

A post shared by Marko Mažibrada (@mazibrada) on