FUDBALSKA SAPUNICA koja ‘drma’ SERIJU A već godinama: Priča o LJUBAVI i IZDAJI koja je podelila KALČO

Vanda Nara
FACEBOOK/Wanda Nara

Fudbaler Torina ponovo odbio da se pozdravi s bivšim prijateljem iz Intera uoči novog okršaja njihovih klubova u italijanskoj Seriji A, a njih dvojice mrze se još od 2013, i to zbog Vande Nare.

 

Prošle su tri godine otkako je fatalna i seksepilna Vanda Nara prekinula prijateljstvo Maura Ikardija i Maksija Lopeza, a napeta situacija između njih dvojice nije se stišala.

U nedelju uveče, tokom rukovanja sa suparničkim fudbalerima pre početka utakmice Inter – Torino (1:2), Maksi Lopez je „predriblao“ Maura Ikardija.

 

??inter??

A photo posted by «Wanda Icardi» (@wanditanara) on

Nije mu zaboravio za sve zlo koje mu je naneo. Na njegovu ispruženu ruku odreagovao je tako što se uhvatio za međunožje i izignorisao ga.

Netrpeljivost i mržnja između dvojice Argentinaca ne jenjava, a reakcija starijeg Lopeza ne čudi ako se zna da je on Ikardija doveo u Italiju, bio mu štićenik dok je igrao za Barselonu, dao mu svoj dom da u njemu živi, da bi mu on potom uzeo ženu i decu.

Mauri Ikardi (23) posle utakmice se požalio novinarima, ali njegov davnašnji postupak je i dalje predmet osude javnosti.

Optužila FUDBALERA da je objavio njen EKSPLICITNI SNIMAK: Nemam granice kada je seks u pitanju (FOTO)

Maksi je odbio da mi pruži ruku? To se dešava, a ja sam pristojan momak i pružio sam ruku – rekao je Ikardi.

Italijanski mediji pišu da bi Maksi Lopez (32) mogao da zaradi kaznu od Serije A, pošto je posle utakmice na ružan način gestikulirao prema navijačima Intera, koje je potom počastio i psovkama.

 

#Balmain ⚫️? #probador #Probando …

Posted by Wanda Nara on четвртак 17. децембар 2015.

Maksi Lopez je na identičan način pozdravio Maura Ikardija i pre godinu dana, kad je Torino slavio minimalnu pobedu. S obzirom na to šta mu je Ikardi radio u prošlosti, od objavljivanja pikanterija iz intimnog života s Vandom Narom do toga da je čak istetovirao imena Maksijeve dece, ovakav postupak Lopeza ne treba da čudi. Stariji Argentinac već godinama odnosi pobedu na terenu i tako se bar delom sveti za ono što je pretrpeo.