“GANJAĆU VAS DO PAKLA I NAZAD”: Huligani povredili dečaka na derbiju, a reči njegove majke danas odzvanjaju Srbijom! (FOTO)

derbi
Beta

Ružne scene sa jučerašnjeg derbija još jednom su u prvi plan izbacile problem sa nasiljem na sportskim priredbama, a reči majke deteta koje je povređeno na zapadnoj tribini Zvezdinog stadiona danas odzvanjaju Srbijom.

 

Ljubitelji fudbala su ostali uskraćeni za lepu fudbalsku predstavu na najvećem sportskom događaju u Srbiji. Loš utisak je upotpunjen tučom koja se odvijala na zapadnoj tribina našeg največeg stadiona.

Dok su se pristalice Crvene zvezde i Partizana obračunavale međusobno  i sa pripadnicima MUP-a, pravi navijači su morali da strepe za svoj život i čuvaju glavu od stolica, baklji i tvrdih predmeta koji su leteli na sve strane.

Jedan od povređenih posetilaca jučerašnjeg susreta između “večitih rivala”, bio je dečak čija se majka oglasila putem Fejsbuka: 

– Evo šta ću ja reći. Za ovo danas što se desilo na zapadu u sektoru 5, da je suprug odveo dete da gleda utakmicu, a na istoj toj utakmici da mi dete nastrada od stolice kojom su se huligani gađali. Popićete takvu tužbu da niste svesni! Da ode na utakmicu i da završi u Urgentnom centru!? Zašto??? Sram vas bilo, ali ovo neće proći tek tako. Ganjaću vas do pakla i nazad – napisala je žena.