Gašić: Partizan želi pobedu, neizvestan nastup Bertansa i Gagića

Košarkaši Partizana nastojaće da u narednom kolu Superlige Srbije pobede ekipu Crnokose, a pomoćni trener crno-belih Velimir Gašić rekao je danas da je neizvestan nastup Davisa Bertansa i Đorđa Gagića u tom susretu.

– Nastojaćemo da se što bolje spremimo za narednog protivnika i da zabeležimo pobedu. Još ne znamo da li će Bertans i Gagić biti u ekipi, a odluku o tome će doneti medicinski tim kluba uoči same utakmice – rekao je Gašić za klupski sajt.

Gašić će voditi ekipu protiv Crnokose u trećem kolu Superlige, umesto suspendovanog prvog trenera Duška Vujoševića.

– Crnokosa ima dobar tim koji igra vrlo borbeno, koji se ne predaje, kroz svih 40 minuta drži jedan intenzitet igre. To su u dobroj meri osetile i ekipe koje su u prethodna dva kola igrale sa njima. Nama je dovoljno upozorenje, da bez kvalitetnog pristupa, bez maksimalne koncentracije za ono što dogovorimo, kada je u pitanju sam plan igre, ni malo nije jednostavno dobiti utakmicu – rekao je Gašić.

On je naveo da je Crnokosa izvanrednom igrom u regularnom delu sezone izborila plasman u Superligu.

– Tokom prvog dela sezone su pokazali da su ekipa koja poseduje izvesni kvalitet i nije ni malo slučajno što su izborili plasman i u završnicu Kupa. Crnokosa zaslužuje maksimalne pohvale za sve što je učinila kada je u pitanju košarka u Kosjeriću – kazao je Gašić.

Utakmica između Partizana i Crnokose igraće se sutra od 19.30 u hali Pionir.