Gigs: Ja sam Mojsov naslednik? Prvi put čujem

Legendarni fudbaler Mančester Junajteda Rajan Gigs rekao je ne zna ništa o tome da bi mogao da zameni Dejvida Mojsa na mestu menadžera.

Velšanin je bio jedan od najboljih igrača Junajteda u trijumfu nad Olimpijakosom sa 3:0 u revanšu osmine finala Lige šampiona, zahvaljujući kojem su ‘crveni đavoli’ prošli dalje, posle poraza u Pireju sa 2:0.

Pojedini izvori sa „Old Traforda” pre nekoliko dana su izjavili da očekuju da će Gigs biti imenovan za menadžera pre kraja sezone ukoliko Mojs dobije otkaz. Međutim, kada je upitan za to, velški fudbaler je istakao da je i dalje koncentrisan na svoju igračku karijeru.

– Ne znam ništa o tome. Kao što ste videli ove večeri, i dalje uživam u igranju fudbala i ne planiram da se povučem. Ova sezona nije onakva kakvu smo očekivali, moramo da igramo bolje, kao sad protiv Olimpijakosa – istakao je Gigs.

Gigs je takođe istakao da se nada da će trijumf nad šampionom Grčke preokrenuti sezonu ‘crvenih đavola’.

– Bila je ovo dobra noć za nas. Pre tri dana smo ovde poraženi od Liverpula. Postigli smo tri gola i zaustavili smo Olimpijakos. Nadamo se da je ovo prekretnica – naglasio je Gigs.

Junajted će u petak saznati ime protivnika u četvrtfinalu Lige šampiona, a naredni meč ‘crvene đavole’ očekuje u subotu, kada gostuju Vest Hemu.