GORDON STIGAO U PARTIZAN: “Bog zna šta će na kraju biti”

Džamont Gordon
print screen/facebook.com/KK Partizan-Balkan Fans

Džamont Gordon, nekadašnji plejmejker CSKA, stigao je iz Nešvila u Beograd, gde će narednih dana pokušati da se izbori za ugovor u Partizanu.

– Verujem u sebe. Svako može da ima lošu sezonu, ali nisam došao ovde da imam lošu sezonu, već da vratim svoju karijeru gde je nekada bila i da pomognem timu koliko god mogu. Boriću se jako svaki dan na treningu, kako bih napredovao i ušao u formu. Ali, samo Bog zna šta će na kraju biti – poručio je Gordon u razgovoru za Sportski žurnal.

Gordon će već tokom dana obaviti magnetnu rezonancu, jedan u nizu pregleda, a potom bi trebalo da odradi i prvi trening sa ekipom Aleksanda Džikića.

Dvadesetdevetogodišnji Amerikanac se poslednji put na terenu našao pre godinu i po dana, u dresu turskog Tofaša, nedugo pošto je pokidao prednji ukršteni ligament kolena.

– Poslednji put kad sam bio na parketu, pre tih godinu i po dana, nisam se osećao dobro. Nisam bio svoj. I odlučio sam da uzmem godinu dana pauze, da radim na sebi, napredujem, da bih sledeći put kada stanem na teren ponovo mogao da igram na visokom nivou. Tako sam se povukao i sada se osećam mnogo bolje. Veoma sam blizu onoga što sam nekad bio i spreman sam da to pokažem ljudima – dodao je Gordon.

Klub iz Humske ima rok do petka da prijavi nove igrače za regonalnu ABA ligu, pa se očekuje da uprava kluba posle tri odrađena treninga donese odluku da li Gordon može da pomogne Partizanu u nastavku sezone.