Gori more, tope se planine: Od ovih seksi sportistkinja zaboravićete kako se zovete (HOT FOTO)

Bavljenje sportom je samo po sebi jedna od najbitnijih stavki u životu prosečnog čoveka. Ali, kada budete videli ove seksi i vrele devojke kojima je igralište „kancelarija”, poželećete da zauvek gledate samo u njih.

 

Anastasija Ešli, surferka

Ova seksi „jahačica talasa” iz Los Anđelesa se preselila na Havaje sa samo 5 godina i veoma brzo je naučila kako da surfuje. Ova plavuša se čak bavila i modelingom, što i ne čudi obzirom na njen savršen izgled. U omiljenom časopisu mnogih muškaraca, „Plejboju”, pojavila se u bikiniju, dok ju je PETA proglasila za najseksi vegetarijanku.


Lerin Franko, bacanje koplja

OParagvajska atletičarka postala je prava Internet senzacija na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine. Pojavila se i u „Sports Illustrated” magazinu, a mnogi je svrstavaju u najlepših 100 sportistkinja svih vremena.

Mišel Jeneke, atletika

 

Ova lepotica 2012. postala je poznata uzduž i popreko planete Zemlje kada se vrckavo i zagrevala u Barseloni na Svetskom prvenstvu za juniore. Inače je Australijanka, a u trci sa preponama 2010. godine osvojila je srebro na Olimpijskim igrama za mlade.

Houp Solo, fudbal

Devojka, koja je čuvar mreže Sijetla i američke ženske fudbalske reprezentacije, našla se u centru skandala pošto su njene fotografije na kojima je golišava i u izazovnim pozama osvanule na društvenim mrežama. Učestvovala je i u američkoj veziji šou-programa „Ples sa zvezdama”.

 

Antonija Mišura, košarka

 

Susedna Hrvatska podarila nam je jednu od najlepših na ovoj listi, koja bi se osim na terenu, odlično snašla i na modnoj pisti. U januaru je saopšteno da će reprezentativka „vatrenih” i članica Tuluza pojačati podgoričku Budućnost.

Kajlin Kajl, fudbal

Svoju karijeru na „zelenom pravougaoniku” započela je u rodnoj zemlji u Vankuver Vajtkepsima. Odlične partije preporučile su je Sijetlu u koji je prešla 2013. godine, a od tada je nastupala u mnogim klubovima.

Serena Vilijams, tenis

„Beli sport” odavno nije video dominantniju igračicu od besprekorne Serene, koja je na Australijan openu potvrdila da se nalazi u odličnoj formi savladavši u finalu Ruskinju Mariju Šarapovu. Do sada je u karijeri osvojila 19. gren slem trofeja, a na Rolan Garosu može da dođe do svog jubilarnog dvadesetog. Iako mnogi osporavaju njen izgled, ova Amerikanka je izuzetno atraktivna.

Ovo je pogled na nju iz malo drugačije perspektive:

 

Karolina Voznijacki, tenis

 

Zgodnu 25-godišnju Dankinju trenutno možemo da gledamo u glavnom gradu Francuske na drugom Gren slem turniru u sezoni, Rolan Garosu. Nalazi se na 5. mestu WTA liste. Sa svojom plavom kosom i svetlom puti klasična je predstavnica ženske lepote skandinavskih zemalja, a poprilično je uspešna sportom kojim se bavi pošto je u karijeri do sada osvojila 23 turnira.