Gračanica u maju biće sva u sjaju: Crvena zvezda gostuje na Kosovu u okviru humanitarne utakmice

FK Crvena zvezda prihvatio je poziv FK Gračanica da u ponedeljak, 4. maja 2015. godine, u Gračanici odigra humanitarnu utakmicu protiv istoimenog kluba.

 

Crvena zvezda je danas na svom zvaničnom sajtu potvrdila da će 4. maja gostovati u Gračanici, gde će odigrati humanitarnu utakmicu protiv istoimenog kluba.

Meč je zakazan za 16 časova, igraće se u Sportskom kompleksu u Gračanici, a ceo događaj biće deo akcije ”Igrajmo za bebe na Kosovu”, pošto će sav prihod sa ove utakmice biti uplaćen Porodilištu KBC-Priština-Gračanica, koje radi u otežanim uslovima i gde zbog nedostatka sanitetskog materijala ima vrlo malo porođaja.

Naravno, boravak u Gračanici Zvezdina ekspedicija će iskoristiti i za još nekoliko aktivnosti.

Planirano je da odmah po dolasku beogradski crveno-beli posete manastir Gračanica, a biće i na ručku kod Vladike Teodosija.

Kad su u pitanju bezbednosne mere, od administrativnog prelaza do Gračanice, autobus će obezbeđivati pripadnici Kosovske policije i EULEKS-a.

Gradonačelnik Gračanice Vladeta Kostić i zamenik premijera Branimir Stojanović garantovali su bezbednost svim gostima i zbog toga će snage koje obezbeđuju autobus biti pojačane, saopšteno je na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

Dodajmo još i da cena ulaznica za ovu humanitarnu utakmicu iznosi 100 dinara.