‘Građani’ se raduju duelu sa Barselonom: Imamo mnogo samopouzdanja, pobedili smo Bajerna i Romu!

Direktor Mančester sitija Čiki Begiristajn rekao je danas da se raduje duelu sa Barselonom, u osmini finala Lige šampiona.

– Svaki duel u osmini finala je isti – fantastičan, pa se radujemo utakmicama. Imamo mnogo samopouzdanja, posebno zbog načina na koji smo izborili plasman u drugu fazu, pobedama protiv Bajerna na domaćem terenu i Rome u gostima – rekao je Begiristajn, preneli su britanski mediji.

Žrebom u Nionu danas su određeni parovi osmine finala Lige šampiona, a Mančester siti dobio je Barselonu. Prva utakmica igraće se u Engleskoj.

Bivši fudbaler Barselone rekao je da Siti ima kvalitetne napadače.

– Igrači će naporno raditi kako bi spremno i sa mnogo samopouzdanja dočekali duele sa Barselonom. Pojačali smo tim u odnosu na prošlu sezonu, imamo zaista kvalitetne igrače u napadu – rekao je Begiristajn.

Sportski direktor Barselone Andoni Zubizareta rekao je da očekuje težak duel, ali da se nada da će njegov klub stići do same završnice Lige šampiona.

– Dobili smo istog protivnika kao prošle godine, očekujem teške utakmice. Mančester siti ima izvanredan tim, sa veoma dobrim trenerom i veoma su konkurentni. Znamo sve o njima, igraju na visokom nivou i biće teško – rekao je on.

– To je duel dva velika tima, sa neverovatnim igračima, svašta može da se dogodi. Nadam se da ćemo stići do kraja – dodao je Zubizareta.

Utakmice osmine finala igraju se 17, 18, 24 i 25. februara, a revanši su na programu 10, 11, 17 i 18. marta.