GRMEO JE PIONIR: Evo pesme koja je postala pravi hit i zaludela sve Grobare! (VIDEO)

Partizan je juče u Pioniru došao do prvog trijumfa u Evrokupu pošto je savladao rumunski Asesoft sa 76:69. Oko 5000 crno-belih duša napravilo je paklenu atmosferu i dalo vetar u leđa Partizanovoj mlađariji.

Na jednom tajm-autu plesna grupa je igrala uz hit pesmu poznatog di džeja Benija Benasija „Kalifornija driming”. Grobari su iskoristili ritam pesme i po završetku numere mogao se čuti ritam „O-O-E”. Počeli su momci sa popularne „terasice” na južnoj tribini, brzo je prihvatio i drugi deo najvatrenijih smeštenih iza klupe Partizana, na zapadu. Ritmu su vođe brzo dodale i reči i pesma je nastala za manje od minut – „O-O-E Partizane, O-O-E pobedi sve”. U narednih deset minuta 5000 Grobara je uz istu pesmu, uz neverovatnu energiju i zaglušujuću buku, podiglo svoj tim i vodilo ga do trijumfa.

Po završetku meča igrači su sa navijačima nekoliko minuta u dvoglasu pevali novu pesmu. Kada se završilo momci u crno-belim dresovima otišli su u svlačionicu, a Grobari su krenuli kućama. Hodnicima nastavljena je pesma, Pionirom se i dalje orilo „O-O-E Partizane, O-O-E pobedi sve”!