GROBARI STREPELI DO POSLEDNJIH TRENUTAKA: Saša Ilić sa bele tačke SLOMIO odličnu Mačvu! (VIDEO)

Saša Ilić
Beta

Fudbaleri Partizana ostvarili su još jednu pobedu u šampionatu, pošto su na vrućem terenu u Šapcu savladali domaću Mačvu rezultatom 1:3.

 

Domaćin je mnogo bolje započeo susret, a inicijativa je krunisana u 34. minutu, sjajnim golom Lazarevića iz slobodnog udarca. Prethodno je Mačva izvela munjevitu kontru koju je na dvadesetak metara od gola Stojkovića morao faulom da prekine Everton.

Partizan je bio mnogo konkretniji u drugom poluvremenu, ali je Mačva i pored konstantnog pritiska šampiona koristila svaku priliku da opasno ugrozi Stojkovića.

Na izjednačenje se čekalo do 54.minuta. Vulićević je odlično probio po desnoj strani, prevario jednog igrača domaćih i savršeno centrirao. Na pravom mestu bio je Leandre Tavamba, kome nije bilo teško da savlada odličnog Filipovića.

Partizan je prelomio meč u 85. minutu. Jedan od mnogobrojnih ataka gostiju završio se sa dve fantastične intervencije Filipovića, ali su bekovi Mačve dozvolili da lopta ipak stigne do Pantića. Fudbaler Mačve ga je blagim kontaktom omeo da se nađe u boljoj poziciji posle čega je Pantić pao, a sudija Nenad Đokić pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Saša Ilić i sigurnim udarcem doveo Partizan u prednost.

Ova odluka sudije Đokića izazvala je salve zvižduka i veliko negodovanje domaće publike, a sa tribina stadiona u Šapcu odjekivalo je “lopovi, lopovi” .

Do kraja susreta viđen je još jedan gol u mreži Mačve, a konfuziju u odbrani domaćina iskoristio je Jovanović.