GROBARI ZAHTEVAJU OD EVROLIGE: Vajld kartu dajte Partizanu!

Navijači košarkaša Partizana su sa besom i zahtevom prema Evroligi, dočekali snimak, kojim najelitnije takmičenje na kontinentu obeležava 15 godina postojanja i zahtevaju da se crno-belima dodeli specijalna pozivnica.

 

Mnogi su iskoristili to da se pohvale i iskažu kako je to dokaz koliko je Partizan velik u evropskim okirima i da su crno-beli i njihovi navijači ostavili neizbrisiv trag u istorijiEvrolige.

Ipak, ima i onih koji su bili besni jer smatraju da je Evroliga ovim pokazala licemerje, i masovno u komentarima  zahtevaju od rukovodstva lige da dodeli Partizanu jednu od četiri vajld karte.

Naravno, kada je Evroligi potrebna promocija, tada je Partizan uključen u to. Kada je trebalo da dobije A licencu, vajld kard, ili čak kvalifikacije, onda vam nismo potrebni? Zašto u klipu ne prikažete navijače vaših omiljenih klubova, Budiveljnika i Levskog? – piše jedan navijač.

Zašto ne date vajld kartu Partizanu? Ova liga nije ista bez Partizana! Srami se Evroligo! – bio je komentar je drugog pristalice crno-belih. 

Navijači crno-belih napravili su i haštag #WildCardToPartizan, što je nekoliko navijača postavilo u komentarima.

Srami se Evroligo, zar ekipa sa dva različita igrača koji su proglašeni za zvezde u usponu ne zaslužuje da igra Evroligu?

Svetlija budućnost je l’ to znači plati da bi igrao? Kao navijač Partizana stidim se što smo igrali ovu ligu – samo su neki od komentara navijača Partizana, koji totalno dominiraju u na Jutjub klipu, i više od 90%.