GROF BOŽOVIĆ: Sve osim pobede je katastrofa!

Miodrag Božović
crvenazvezdafk.com/

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je da je jedan od zadataka njegove ekipe da osvoji Kup Srbije.

 

On je ipak dodao da u predstojeću utakmicu osmine finala protiv BSK iz Borče njegov tim mora da udje oprezno, posle loših rezultata iz prethodnih godina u tom takmičenju.

Kup je takmičenje koje nas interesuje i jedan od zadataka je da ga osvojimo. Iskustvo nas uči da budemo oprezni, prošle godine ispali smo od Borca, a pre dve godine ispali smo u osmini finala. Neće biti lako, svako voli da nešto napravi u kupu. U tom takmičenju nema ispravke. Nadam se da ćemo dobro odigrati i sve osim naše pobede bilo bi katastrofa – rekao je Božović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Božović je naveo da su osim Gelora Kange svi igrači zdravi i da će se truditi da u sutrašnjem duelu pruži šansu igračima koji su do sada imali manju minutažu. On je dodao da će od početka igrati Andrija Luković, a da će u sastavu sigurno biti Ugo Vijeira.

Neki igrači su trenirali sa nama, bili su na pripremama pre godinu dana. Bez obzira na to, svi protiv Crvene zvezde imaju veliki motiv, pogotovo oni koji su ponikli u klubu. Bez namere da uvredim, da su bili bolji ostali bi u Zvezdi – smatra crnogorski stručnjak.

Crvena zvezda i BSK iz Borče igraju osmine finala Kupa Srbije u sredu u 16 časova na stadionu “Rajko Mitić”.