GROF ODBRUSIO KRITIČARIMA: “Ako izgubimo od Vojvodine ODLAZIM”

FK Crvena zvezda
crvenazvezdafk.com

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Miodrag Božović, najavio je odlazak iz kluba ukoliko tim šampiona Srbije doživi poraz u predstojećem duelu protiv Vojvodine.

 

Beogradski mediji, preneli su šokantno obraćanje trenera beogradskog kluba, koji je u protekloj sezoni sa Zvezdom dominantno osvojio šampionsku titulu a u dosadašnjem toku prvenstva ima 6 poena viška u odnosu na drugoplasirani Partizan.

– Prvi smo na tabeli godinu i po dana, na prste jedne ruke mogu se prebrojati naši porazi. Šta bi bilo da imamo 10 bodova manje, da li bi me streljali. Ako izgubimo od Vojvodine odlazim. Idem da živim kao normalan čovek – rekao je Božović u najavi meča priznaviši da su ga pogodile kritike vezane za nastup ekipe u nedavno odigranom Večitom derbiju.

– Ne mogu da shvatim da ima toliko ljudi koji vole Zvezdu i da pričaju loše, da klub ima mnogo protivnika. I u našim kancelarija ima mnogo takvih, “pljuju” klub, derbi, mene… Nisam ja Zvezda, već samo trener, koji će proći i umreti. Osim što imamo unutrašnju opoziciju ima i spoljnu, zbog toga imamo razne afere – otkriva Božović.

Šef struke crveno-belih je uporedio situaciju njegovom klubu sa prilikama koje vladaju na drugoj strani Topčiderskog brda.

– Najveći protivnici su u našem klubu, opozicija… Partizan je klub koji je organizovao da ne cure informacije, nema negativnosti o njemu – izjavio je Božović.

O predstojećem susretu sa trećeplasiranom Vojvodinom Božović je izjavio sledeće:

– Vojvodina zasljžujuje poštovanje, ima nekoliko odličnih pojedinaca. To je jedan derbi, nadam se da imamo snage i volje da uspešno nastavimo na putu ka titulu. Uveren sam da imamo snage – rekao je popularni Grof.

Meč 25. kola Superlige između Vojvodine i Crvene zvezde igra se sutra u Novom Sadu sa početkom od 18 sati.